De Pilates Studio

Palma Personal Training

Focused on improving flexibility and strength for the total body
English Spanish
)
De Pilates Studio - Palma Personal Training mat classes
Heeft u interesse in onze Pilates groepmatlessen ? Neem dan contact op met Catarina Palma.
Heeft u interesse in onze Pilates groepmatlessen ? Neem dan contact op met Catarina Palma.
)

Wat is Pilates?

Pilates is een veelzijdige trainingsmethode die geschikt is voor zowel jong als oud. Het richt zich op het bevorderen van een juiste lichaamshouding en het versterken van de wervelkolom door middel van doelgerichte spieroefeningen. Tijdens Pilates-oefeningen ligt de nadruk op het bereiken van een optimale balans tussen kracht, flexibiliteit en een correcte ademhaling.

Het positieve effect van Pilates strekt zich uit tot zowel de geest als het lichaam. Eenmaal bekend met Pilates, zult u merken dat deze voordelen doordringen in uw dagelijkse leven. Pilates draagt bij aan zowel uw fysieke als mentale welzijn.

De Pilates-methode legt de focus op de volgende principes: concentratie, beheersing, centrering, precisie en ademhaling.

De Pilates Studio

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijke training (privéles), samen met twee, drie of vier personen (duo/trio/kwartet les) of geeft u de voorkeur aan groeptraining (matles met max. 10 personen)?

Pilates is een veilige en effectieve methode die geschikt is voor mensen van alle fysieke niveaus, leeftijden en bewegingsachtergronden. Onze oefeningen worden begeleid door ervaren trainers, zowel in privésessies als in kleine groepen. Zelfs in groepstraining houden we rekening met de individuele behoeften van deelnemers. We bieden trainingsprogramma's op verschillende niveaus, inclusief beginners, intermediate en advanced levels.

Onze Pilates studio is uitgerust met een breed scala aan apparatuur die is ontworpen door Joseph Pilates zelf, waaronder de cadillac, high chair, wunda chair, wall units, spine correctors, reformer, power circles en matten.

)

Trainings Programma's

Privéles
Bij persoonlijke training, ook wel bekend als privéles, werkt u samen met uw eigen toegewijde trainer om een oefenprogramma te ontwikkelen dat volledig is afgestemd op uw individuele doelen en mogelijkheden.
Duo en Trio les
Tijdens duo- en triotraining maakt u gebruik van speciaal ontworpen Pilates-apparaten, bekend als "oefenapparatuur". Het is van essentieel belang dat het trainingsniveau van uw partner(s) overeenkomt met dat van u, om de optimale trainingservaring te waarborgen.
Matles
Onze groepsmatlessen bieden plaats aan maximaal 10 deelnemers en omvatten grondoefeningen op een mat. Tijdens de lessen wordt gebruikgemaakt van hulpmiddelen zoals power circles en Pilates-ballen. We bieden lessen op drie verschillende niveaus: beginners, intermediate en advanced, zodat u de juiste uitdaging voor uw fitnessniveau kunt vinden.

Dit zijn de meest verkochte lespakketten

 • Extra Discount
 • 10 privélessen
 • €610,-
  tijdelijk
  €590,-*
 • 10 privélessen per persoon
  1 jaar geldig
 • Coupon Code: PRV-10
 • koop
 • Promotion: Extra Online Discount op de 10 privélessen. Maak gebruik van de coupon code: PRV-10 voor €20,- discount tijdens checkout.
Check onze huisregels voor gebruik van een couponcode.

Veel voorkomende vragen

Wilt u de prijzen zien van onze matlessen, Privé, Duo, Trio en kwartet lessen ?
Wilt u weten wanneer onze groepsmatlessen zijn ?
Wilt u meer weten over onze studio huisregels?

Trainers Pilates Workshops

The Pilates Studio - Palma Personal Training organiseert regelmatig workshops voor Pilates trainers.

2019 Pilates workshop
"Kennis vergroten en verdiepen van de reformer op de mat en de wall unit. Nieuwe oefeningen op de barrel en omgaan met rug problemen" met Michael Fritzke en Ton Voogt.
2016 Pilates workshop
"Refresh and renew your classical repertoire" met Michael Fritzke en Ton Voogt.
2014 Pilates workshop
"Advanced Mat and Reformer workout" met Bob Liekens. De workshop was bestemd voor een geselecteerde groep Pilates trainers.

Maak kennis met onze trainers

Catarina Palma
Met een indrukwekkende achtergrond in de professionele klassieke dans, heeft Catarina Palma 15 jaar lang gedanst bij vooraanstaande gezelschappen in heel Europa. Parallel aan haar danscarrière...
Carine Nabuurs
Carine volgde de balletopleiding aan de dansacademie in Arnhem. Zij had bijna 20 jaar haar eigen balletschool in Ede. In 1999 begon Carine met Pilates. In 2003 voltooide zij haar Pilatesopleiding bij Romana...
Zhivka Yaneva
Zhivka is afgestudeerd aan de Musical Academy in Sofia, Bulgarije, in 1999. In 2005 is ze naar Nederland gekomen voor haar Pilatesopleiding. Zij heeft haar opleiding afgerond bij Romana's Pilates in Den Haag....
Paula London
Paula heeft een bachelor diploma in fysiotherapie. Daarnaast heeft zij ervaring op het gebied van ademhalingsfystiotherapie, neuropediatrie en....
Claire Schapira
Na het ontdekken van de Pilates-methode, voltooide Claire in 2017 haar klassieke opleiding tot Pilates-instructeur bij Romana's Pilates in New York. Claire heeft van 2015 tot 2017 pilates gegeven in Charlotte....