De Pilates Studio

Palma Personal Training

Focused on improving flexibility and strength for the total body
English Spanish
)
Bring a Friend promotion
“Bring a friend to the mat” en krijg allebei een matles gratis! Een gezamenlijk cadeau t.w.v. van €48,-. Laat uw vriend(in) of familielid kennis maken met onze mat lessen en onze gemotiveerde trainers! Meer weten over de voorwaarden, klik hier.
“Bring a friend to the mat” en krijg allebei een matles gratis! Een gezamenlijk cadeau t.w.v. van €48,-. Laat uw vriend(in) of familielid kennis maken met onze mat lessen en onze gemotiveerde trainers! Meer weten over de voorwaarden, klik hier.
)
"Tijdelijke mat actie" voor nieuwe klanten. Als u zich aanmeldt als nieuwe klant van de groep mat lessen, dan krijg u van ons een matles van €24,- gratis. Meer weten over de voorwaarden, klik hier.
"Tijdelijke mat actie" voor nieuwe klanten. Als u zich aanmeldt als nieuwe klant van de groep mat lessen, dan krijg u van ons een matles van €24,- gratis. Meer weten over de voorwaarden, klik hier.

Wat is Pilates?

Pilates is een trainingsmethode voor jong en oud. Pilates zorgt ervoor dat het lichaam in correcte houding staat en dat de wervelkolom versterkt wordt door middel van spieroefeningen. De Pilatesoefeningen worden uitgevoerd met de nadruk op een juiste balans tussen kracht, souplesse en een correcte ademhaling.

Pilates heeft een positief effect op zowel de geest als het lichaam. Als u eenmaal Pilates in uw lichaam heeft, raakt u het niet snel meer kwijt. U zult merken hoe de voordelen van Pilates in uw dagelijkse leven doorwerken. Pilates verbetert uw fysieke en mentale gezondheid.

Pilates legt nadruk op de volgende principes: concentratie, beheersing, centrum, nauwkeurigheid en ademhaling.

De Pilates Studio

Wilt u een persoonlijke training (privéles), met twee, drie of vier personen (duo/trio/kwartet les) of traint u liever in een groep (matles met max. 10 personen)?

Pilates is een veilige en effectieve methode die door iedereen kan worden beoefend, ongeacht het fysieke niveau, leeftijd of eerdere bewegingservaring. De oefeningen worden uitgevoerd onder leiding van een persoonlijke trainer of worden uitgeoefend in kleine groepen. Bij training in een groep wordt ook rekening gehouden met de persoonlijke behoefte van de deelnemers. Wij bieden trainingsprogramma's op verschillende niveaus (beginners, intermediate en advanced level).

De Pilates studio beschikt over alle apparatuur die Joseph Pilates heeft ontworpen (cadillac, high chair, wunda chair, wall units, spine correctors, reformer, power circles en mats).

)

Trainings Programma's

Privéles
Privéles wordt ook wel persoonlijke training genoemd. Tijdens een intake les met uw eigen persoonlijke trainer wordt een oefenprogramma samengesteld dat volledig is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.
Duo en Trio les
Tijdens de duo of trio lessen maakt u gebruik van speciale voor Pilates ontwikkelde apparaten genaamd: "exercise apparatus". Belangrijk is dat het niveau van uw trainingspartner(s) gelijk is aan dat van u.
Matles
De groeps matlessen (max 10 personen) worden uitgevoerd als grondoefeningen op een mat. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van power circles en de Pilates ballen. Er zijn 3 verschillende niveaus: beginners, intermediate en advanced.

Dit zijn de meest verkochte lespakketten

 • Extra Discount
 • 10 privélessen
 • €610,-
  tijdelijk
  €590,-*
 • 10 privélessen per persoon
  1 jaar geldig
 • Coupon Code: PRV-10
 • koop
 • Promotion: Extra Online Discount op de 10 privélessen. Maak gebruik van de coupon code: PRV-10 voor €20,- discount tijdens checkout.
Check onze huisregels voor gebruik van een couponcode.

Tijdelijke acties

“Stay FIT this 2023”
Wacht niet langer. Begin nu met Pilates en blijf fit en gezond in 2023!

“Bring a friend to the mat” en krijg allebei een matles gratis!
“Bring a friend to the mat” en krijg allebei een matles gratis!
De Palma Pilates Studio heeft een speciale aanbieding als u (onze klant) een vriend(in) of familielid onze matlessen aanbeveelt
Meld uw introducé(e) zich na afloop van een intake les aan en schrijft zij/hij zich in voor de groeps mat lessen dan bedanken wij jullie daarvoor met een leuk cadeau! Niet alleen uw introducé(e) krijgt 1 mat les cadeau maar ook u !
Dat is dus een gezamenlijk cadeau t.w.v. van €48!

Hoe werkt onze “Bring a friend to the mat” actie:
 • Uw introducé(e) geeft op de intake formulier aan dat zij/hij via u komt.
 • Uw introducé(e) koopt binnen 10 dagen na de "intake" les haar/zijn eerste 10 of 20 matlessen pakket.
 • Nadat uw introducé(e) de 10 of 20 lessen pakket heeft gekocht, krijgen jullie allebei een gratis matles op jullie account bijgeschreven.
 • Deze actie loopt tot en met 31 maart 2023.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of als uw introducé(e) reeds lessen in onze Studio heeft gevolgd.
 • Wilt u nog wat weten? Neem dan contact op met de Studio via onze Contact Formulier.
"Mat actie voor nieuwe klanten" en krijg een matles gratis!
"Mat actie voor nieuwe klanten" en krijg een matles gratis!
Als u zich aanmeldt als nieuw lid van de groep mat lessen, dan krijg u van ons een matles van €24,- gratis.

Hoe werkt onze nieuwe klanten actie:
 • U koopt binnen 10 dagen na het volgen van uw "intake" les uw eerst 10 of 20 matlessen pakket.
 • Na het kopen van uw 10 of 20 lessen pakket krijg u binnen een week de gratis matles op uw account bijgeschreven.
 • Deze actie loopt tot en met 31 maart 2023.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of als uw introducé(e) reeds lessen in onze Studio heeft gevolgd.
 • Wilt u meer weten of uzelf aanmelden? Contact ons dan via onze Contact Formulier.

Veel voorkomende vragen

Wilt u de prijzen zien van onze matlessen, Privé, Duo, Trio en kwartet lessen ?
Wilt u weten wanneer onze groepsmatlessen zijn ?
Wilt u meer weten over onze studio huisregels?

Trainers Pilates Workshops

The Pilates Studio - Palma Personal Training organiseert regelmatig workshops voor Pilates trainers.

2019 Pilates workshop
"Kennis vergroten en verdiepen van de reformer op de mat en de wall unit. Nieuwe oefeningen op de barrel en omgaan met rug problemen" met Michael Fritzke en Ton Voogt.
2016 Pilates workshop
"Refresh and renew your classical repertoire" met Michael Fritzke en Ton Voogt.
2014 Pilates workshop
"Advanced Mat and Reformer workout" met Bob Liekens. De workshop was bestemd voor een geselecteerde groep Pilates trainers.

Maak kennis met onze trainers

Catarina Palma
Catarina was 15 jaar een professionele klassieke danseres en heeft gedanst bij verschillende gezelschappen in Europa. Naast haar danscarrière heeft zij ook een universitaire opleiding in menselijke motoriek...
Carine Nabuurs
Carine volgde de balletopleiding aan de dansacademie in Arnhem. Zij had bijna 20 jaar haar eigen balletschool in Ede. In 1999 begon Carine met Pilates. In 2003 voltooide zij haar Pilatesopleiding bij Romana...
Zhivka Yaneva
Zhivka is afgestudeerd aan de Musical Academy in Sofia, Bulgarije, in 1999. In 2005 is ze naar Nederland gekomen voor haar Pilatesopleiding. Zij heeft haar opleiding afgerond bij Romana's Pilates in Den Haag....
Sabine Morosini
In 2005 kwam Sabine in aanraking met Pilates. Zij raakte zo geïnspireerd door de manier van bewegen tijdens deze Pilates lessen dat zij in 2006 besloot om zelf een...
Paula London
Paula heeft een bachelor diploma in fysiotherapie. Daarnaast heeft zij ervaring op het gebied van ademhalingsfystiotherapie, neuropediatrie en....
Claire Schapira
Na het ontdekken van de Pilates-methode, voltooide Claire in 2017 haar klassieke opleiding tot Pilates-instructeur bij Romana's Pilates in New York. Claire heeft van 2015 tot 2017 pilates gegeven in Charlotte....