De Pilates Studio

Wij bieden individuele en groep trainingsprogramma's op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

English Studio overview link

De Pilates Studio

Wilt u een persoonlijke training (privéles), met twee, drie of vier personen (duo/trio/kwartet les) of traint u liever in een groep (matles met max. 10 personen)?

Pilates is een veilige en effectieve methode die door iedereen kan worden beoefend, ongeacht het fysieke niveau, leeftijd of eerdere bewegingservaring. De oefeningen worden uitgevoerd onder leiding van een persoonlijke trainer of worden uitgeoefend in kleine groepen. Bij training in een groep wordt ook rekening gehouden met de persoonlijke behoefte van de deelnemers. Wij bieden trainingsprogramma's op verschillende niveaus (beginners, intermediate en advanced level).

De Pilates studio beschikt over alle apparatuur die Joseph Pilates heeft ontworpen (cadillac, high chair, wunda chair, wall units, spine correctors, reformer, power circles en mats).

)

Trainings Programma's

Privéles
Privéles wordt ook wel persoonlijke training genoemd. Tijdens een intake les met uw eigen persoonlijke trainer wordt een oefenprogramma samengesteld dat volledig is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.
Duo, Trio en Kwartetles
Tijdens de duo, trio of kwartetlessen maakt u gebruik van speciale voor Pilates ontwikkelde apparaten genaamd: "exercise apparatus". Belangrijk is dat het niveau van uw trainingspartner(s) gelijk is aan dat van u.
Matles
De groeps matlessen (max 10 personen) worden uitgevoerd als grondoefeningen op een mat. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van power circles en de Pilates ballen. Er zijn 3 verschillende niveaus: beginners, intermediate en advanced.
Joseph Pilates photo collection
)

Veel voorkomende vragen

Pilates Methode

De Pilates methode is een unieke methode voor een gezonder lichaam en een gezonder leven. De ideeën van Joseph Pilates doorstaan al 100 jaar de nieuwste trends van de fitnesssector..

Lees meer..

Studio Huisregels

Lees hier meer over de reglementen die van toepassing zijn in de Pilates Studio - Palma Personal Training.

Lees meer..

Privacyverklaring

Wilt u meer weten over onze Privacyverklaring en hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan ?

Lees meer..