Privélessen

Privéles wordt ook wel persoonlijke training genoemd


English Private class link

Pilates privéles

Privéles wordt ook wel persoonlijke training genoemd. Tijdens een intake les met uw eigen persoonlijke trainer wordt een oefenprogramma samengesteld dat volledig is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Tijdens de privéles krijg u de aandacht die u als persoon nodig heeft. Een privéles is ook aanbevolen als u een blessure hebt of hiervan herstellende bent.

De oefeningen worden uitgevoerd op speciale, voor en door Pilates ontwikkelde apparaten genaamd: "exercise apparatus".

De Pilates oefeningen zijn er in de eerste plaats opgericht om de onderrug, buik, bekken en bilspieren te versterken. Op die manier wordt er een sterk 'centrum' verkregen (ook wel "powerhouse" genoemd), van waaruit de rest van het lichaam wordt getraind. Een sterke "powerhouse" geeft u energie, stabiliteit, controle en kracht. De gebruikte apparaten bieden weerstand aan uw bewegingen waardoor u uw dieper liggende spieren moet gebruiken. De oefeningen moeten in een vloeiende beweging en met precisie uitgevoerd worden voor optimaal effect.

Als u op "intermediate level" bent kunt u ook kiezen voor duo, trio of quartet lessen. Belangrijk is, dat het niveau van uw trainingspartner(s) gelijk is/zijn aan dat van u.

Privéles Prijzen

Privélessen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijds groepen. Heeft u een drukke baan waarbij u veel achter de computer zit, of heeft u een actief beroep (acteur, danser, musicus, sporter of model) met of zonder chronische spier-pijn/spanning, dan kan Pilates u helpen om uw houding te verbeteren of om te herstellen van een blessure.