Catarina PalmaEnglish Catarina link

Catarina Palma

Catarina was 15 jaar een professionele klassieke danseres en heeft gedanst bij verschillende gezelschappen in Europa. Naast haar danscarrière heeft zij ook een universitaire opleiding in menselijke motoriek gevolgd aan de universiteit in Lissabon. Zij begon met Pilates in 1994. Catarina heeft stage gelopen bij master Romana Kryzanowska in het Pilates Center te New York en haar Pilatesopleiding afgerond in 2000.

Catarina heeft Pilatestraining gegeven in verschillende Europese steden o.a. in Berlijn, Wenen, Lissabon, New York en Bangalore.

Van 2002 tot en met 2006 heeft Catarina haar Pilates studio gerund in een medisch centrum in Den Haag en samengewerkt met een groep medische specialisten en fysiotherapeuten.

Eind 2006 heeft zij "de Pilates Studio - Palma Personal Training" in de Weissenbruchstraat 35 Den Haag (Benoordenhout) geopend.

Vind Catarina Palma op Facebook.

Catarina Palma

Catarina Palma en Bob Liekens in New York maart 2014.

Bob gaf les in de "Pilates Boutique" in New York. Catarina heeft een les bij hem gevolgd en de workshop besproken die in juni 2014 in de Pilates Studio - Palma Personal Training heeft plaats gehad. We had a good time !

Bob Liekens en Catarina Palma