Catarina PalmaEnglish Catarina link

Catarina Palma

Catarina was 15 jaar een professionele klassieke danseres en heeft gedanst bij verschillende gezelschappen in Europa. Naast haar danscarrière heeft zij ook een universitaire opleiding in menselijke motoriek gevolgd aan de universiteit van Lissabon. Zij begon met Pilates in 1994. Catarina heeft stage gelopen bij master Romana Kryzanowska in het Pilates Center te New York en haar Pilatesopleiding afgerond in 2000.

Catarina heeft Pilatestraining gegeven in verschillende Europese steden o.a. in Berlijn, Wenen, Lissabon, New York en Bangalore.

Van 2002 tot en met 2006 heeft Catarina haar Pilates studio gerund in een medisch centrum in Den Haag en samengewerkt met een groep medisch specialisten en fysiotherapeuten.

Eind 2006 heeft zij "de Pilates Studio - Palma Personal Training" geopend in de Weissenbruchstraat 35 Den Haag (Benoordenhout).

Vind Catarina Palma op Facebook.

Catarina Palma

Catarina Palma on the reformer in the Pilates Studio Palma Personal Training Den Haag
Catarina Palma on the Cadillac in the Pilates Studio - Palma Personal Training Den Haag
Catarina Palma on the Wooden chair in the Pilates Studio Palma Personal Training Den Haag
Catarina Palma Pilates on the cadillac with Michael Fritzke in the Pilates Studio Palma Personal Training Den Haag

Catarina Palma en Bob Liekens in New York maart 2014.

Bob gaf les in de "Pilates Boutique" in New York. Catarina heeft een les bij hem gevolgd en de workshop besproken die in juni 2014 in de Pilates Studio - Palma Personal Training heeft plaats gehad.

Bob Liekens en Catarina Palma