Pilates Filmpjes

Dit is een kleine collectie van onze filmpjes/video's die wij in onze studio hebben opgenomen

English videos link

Pilates in 2 Minuten

Dit is een 2 minuten overzicht om in het kort de verschillende Pilates oefeningen te laten zien die tijdens de lessen (groep of privé) gedaan kunnen worden afhankelijk van het niveau van de klant.

Teaser twist op de wunda chair

De "Teaser Twist" is een oefening op de Wunda Chair om de rug spieren te verlengen en te versterken. Tevens worden de buikspieren versterkt en de natuurlijke lijn en balans van het lichaam verbeterd.

De Scissors en Bicycle op de Spine Corrector

De Scissors en Bicycle op de Spine Corrector is een oefening om uw "Power House" (spieren van uw onderrug en buik) te versterken.

Spread Eagle op de Cadillac

Spread Eagle is één van de oefeningen van de "traditional ending". Joseph Pilates gebruikte deze serie van oefeningen vaak om een sessie te beëindigen bij een intermediate/gevorderde klant.

Swan op de Long Box

Deze oefening is heel uitdagend !! "Flexibility, Alignment, Control....." U leert deze oefening eerst op de "Ladder Barrel" en pas daarna doet u deze oefening op de "Long Box". Het versterkt uw rug en buikspieren.

Russian Split op de Reformer

De Russian Split is een gevorderde oefening die gedaan wordt op het einde van een gehele work-out. Deze oefening kunt u alleen doen als u alle 6 principes van de Pilates techniek beheerst: Stabiliteit, Controle, Concentratie, Flow, Ademhaling en Precisie.

Spine Corrector Teaser

Deze teaser op de spine corrector is heel goed voor de buikspieren !!